De Koning

Isolatorweg 29, 1014 AS Amsterdam, Netherlands
Email Contact
Telefoon Contact
Bloemen
Catering
Gratis parkeren
Wddings zalen

WIJ ZIJN DE KONING


  De Koning Venues biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in voelbare luxe met een Koninklijke ambiance. De multifunctionele zalen bieden talloze mogelijkheden voor indrukwekkende zakelijke en particuliere evenementen. Voor een onvergetelijke bruiloft is De Koning Venues de ideale locatie.

DE KONING VENUE

De zalen zijn voorzien van de modernste voorzieningen op het gebied van lichteffecten.

Wij werken samen met de beste partycateraars van Nederland. Zo kunnen wij uw evenement volledig verzorgen op culinair gebied.

De Koning Venues biedt u ook de mogelijkheid om uw evenement helemaal zelf te organiseren.  U kunt dan uw eigen cateraar of band regelen. Alle faciliteiten, zoals de keuken en de bar van De Koning Venues staan tot uw beschikking.

BRUILOFT

Uw trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Deze romantische dag wilt u daarom met uw familie en vrienden delen. De Koning Venues biedt u alle mogelijkheden om uw droomhuwelijk te verwezenlijken.

ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Voor al uw zakelijke evenementen, zoals een vergadering, congres, productpresentatie of beurs kunt u terecht bij De Koning Venues. Een lunch of diner behoort ook tot de mogelijkheden.

Over De Koning
Voor een onvergetelijke bruiloft of een zakelijke evenement is De Koning Venues de ideale locatie. De Koning Venues biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in voelbare luxe met een Koninklijke ambiance.

 

ID: 4599
Gepubliceerd: maart 7, 2021
Keer bekeken: 355
064 * * * * * * * * *
Stuur een bericht
Toevoegen aan favorieten
Voeg toe om te vergelijken
Delen op Facebook
Delen op WhatsApp
Delen op Messenger
© 2022 YourWeddings.nl All rights reserved.
nl_NLNederlands