Park de Heerlijkheid

Herikweg 5, 3193 KC Hoogvliet Rotterdam, Netherlands
Email Contact
Money back guarantee
Telefoon Contact
Bloemen
Catering
Gratis parkeren
Wddings zalen

Trouwen en feesten

Bij Park de Heerlijkheid kun je zowel binnen als buiten trouwen of natuurlijk een combinatie daarvan. Wij hebben een prachtige trouwzaal waar de deuren openslaan naar ons strandje met barbecue.

Zakelijk

Heerlijk vergaderen in de open lucht, bij ons kan het! Ook hebben wij een heerlijke vergaderzaal en kunnen wij de catering geheel verzorgen. Na de vergadering even buiten ontspannen? Geen probleem, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Evenementen

Ook voor grootschalige evenementen, concerten en festivals is het buitenterrein uitermate geschikt. Wij zorgen ervoor dat uw evenement een groot succes wordt! De mogelijkheden zijn eindeloos!

Veelzijdige Trouwlocatie

De mooiste dag van uw leven op onze unieke locatie! Of u nu met een bescheiden gezelschap wilt eten, een feest voor 700 personen geeft of uw bruiloft lekker buiten in een natuurrijke omgeving wilt vieren. Niets is te gek en alles kan bij Park de Heerlijkheid!

WATERZICHTZAAL

Deze in 2019 vernieuwde zaal heeft een capaciteit voor maar liefst 400 gasten. Deze zaal is perfect voor bruiloften, maar is ook zeer geschikt voor gala’s, recepties en andere grote partijen. De mogelijkheden in onze waterzichtzaal zijn eindeloos. De opstelling van de tafels en stoelen kan naar wens aangepast worden. Ook kunnen wij de catering geheel verzorgen. Er zijn verschillende decoratie stijlen en mogelijkheden.

PARKZICHTZAAL

Deze in 2019 gedeeltelijk vernieuwde zaal heeft een capaciteit van 100 personen zittend aan tafel of 150 personen aan sta tafels. Bij lekker weer kunnen bij deze zaal de schuifdeuren naar buiten open, en kunt u gebruik maken van ons gezellige overdekte terras. Met het terras erbij kunnen er in totaal zelfs 200 gasten ontvangen worden. Ook hebben wij een snack foodtruck waar u buiten gebruik van kunt maken tijdens uw evenement. De stoelen en tafels kunnen geheel naar wens neergezet worden. Ook de catering kunnen wij geheel verzorgen. De mogelijkheden in deze zaal zijn eindeloos!

BUITENBRUILOFT

De mooiste dag van uw leven, heerlijk in de buiten lucht! Onze locatie is gevestigd in een prachtige en natuurrijke omgeving welke zich uitstekend leent voor buitenbruiloften tot 3000 personen. Omdat uw bruiloft niet volledig van het weer afhankelijk mag zijn, bieden wij u de mogelijkheid om bij slecht weer het feest binnen te vieren. Klik op gecombineerde bruiloften voor de mogelijkheden Om u een goede impressie van onze buitenbruiloften te geven ziet u hieronder enkele afbeeldingen.
Op de bovenstaande afbeeldingen is een prachtige buitenbruiloft bezig met 1000 gasten. Op de eerste afbeelding is rechts onze kleine zaal te zien, waar een deel van het feest plaats vond. Zodoende kunt u buiten en binnen combineren. In het midden, achter de tenten, ziet u de deuren van onze grote zaal open staan waar ook een deel van het feest plaats vond.
Op bovenstaande afbeeldingen ziet u de eerste buitenbruiloft op Park de Heerlijkheid. Tijdens deze bruiloft waren zo’n 100 personen aanwezig. Zo ziet u maar weer dat ongeacht het aantal bezoekers bij Park de Heerlijkheid alles mogelijk is!

GECOMBINEERDE BRUILOFT

Omdat uw bruiloft niet volledig van het weer afhankelijk mag zijn, bieden wij u de mogelijkheid om bij slecht weer het feest binnen te vieren.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een bruiloft deels binnen en deels buiten. Zo kunt u bijvoorbeeld overdag met mooi weer de ceremonie houden en vervolgens het feest in de zaal laten plaats vinden. Hieronder vindt u afbeeldingen van voorgaande bruiloften die op dergelijke wijze zijn ingevuld.

Op de eerste afbeelding is rechts een opening te zien in het gebouw. Deze geeft toegang tot onze kleine zaal te zien en is duidelijk afgebeeld op afbeelding 2. Zodoende kunt u buiten en binnen combineren. Op afbeelding 1 ziet u in het midden, achter de tenten, 2 openstaande deuren. Deze bieden toegang tot onze grote feestzaal. Op afbeelding 3 kunt u zien hoe de rode loper vanuit de grote zaal, waar een deel van het feest plaats vond, is uitgerold. Op de laatste 2 foto’s ziet u ons terras (wel en niet ingepakt met zeil), wat een directe aanbouw is aan de kleine zaal. Deze bevindt zich direct rechts om de hoek van het gebouw op afbeelding 1 en is daarom net niet te zien op de afbeelding.


Park de Heerlijkheid is een full-service organisatie met eigen weddingplanner, decoratieteam, cateringproductie, service-team. Uiteraard mag u ook een deel van de organisatie op u nemen. Naast onze specialisatie in Nederlandse, Turkse, Marokkaanse, Hindoestaanse en Afghaanse bruiloften staan wij natuurlijk ook open voor bruiloften van andere culturen.
 
ID: 7989
Gepubliceerd: augustus 17, 2022
Keer bekeken: 47
064 * * * * * * * * *
Stuur een bericht
Toevoegen aan favorieten
Voeg toe om te vergelijken
Delen op Facebook
Delen op WhatsApp
Delen op Messenger
© 2022 YourWeddings.nl All rights reserved.
nl_NLNederlands